Pınar AKBULUT - Fizik Öğretmeni

Sakarya Üniversi Fen Edebiyat Fizik Bölümünden 2000 yılında mezun oldum. İlk ögretmenliğe İstanbul Maltepe Gülensu Ortaokulunda matematik öğretmeni olarak ücretli olarak başladım.2002 yılında Bitlis Tatvan ilçesinde Şehit Bayram Yasemin Tekin Okulunda sınıf ögretmeni olarak 3 sene çalıştım. Sonra Ağrıd´a 8 sene. 15 Nisan İlkögretim Okulu´nda 8 sene , Erzincan Kemah  ilçesine bağlı Kerer köyünde 1 sene çalıştım. 2012 yılında Fizik ögretmeni olarak Erzincan Sabahat Hanım Anadolu lisesi´ne atandım. 2013 yılında Ardahan 15 Temmuz Şehitler Lisesi, 2014 ve 2018 yılları arasında Ağrı da bulunan Nurettin Dolgun Endüstri Meslek Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi ve Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi´nde çalıştım. 2019 yılından itibaran Hatice Güzelcan Anadolu lisesinde çalışmaktayım. Ayrıca Ağrı İbrahim Çeçen üniversitesinde yüksek lisans 2. sınıfı okumaktayım.