Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi


Vizyon: Teknolojiyi eğitim ve öğretimle birleştirip sıkıcı ve monoton sistemlerden uzaklaşarak görsel bilgi akışıyla bilgilerin daha kalıcı olmasını sağlamak. Ayrıca sosyal etkinliklerle bütünleşmiş eğitim sistemiyle, sosyalleşmek adına öğrenirken üreten, kendine güvenen, duygularını mantıklı ve anlaşılır bir şekilde dile getirebilen, bunları gerçekleştirirken güvenli internet kullanma becerisini geliştirmiş, siber zorbalıktan uzak, önlemek için çalışan, idealleri doğrultusunda emin adımlarla yürüyebilen gençler yetiştirmektir.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda aydınlık geleceğe emin adımlarla yürüyen bireyler yetiştirirken; öğrenci-öğretmen-veli üçgeni arasındaki bağları kuvvetlendirmek. Aile okul arasında sağlam bir köprü oluşturmanın Eğitim Öğretimde çok büyük katkısı olduğunu kanıtlayarak, gençlerin gelişimini aile ve okul penceresinden izleyip mutlu, huzurlu, sevecen, ortak değerlerimize saygı duyarak sahip çıkan, bilgiyle donanımlı bireylerin yetişmesinde bir yol gösterici olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:40 - 15:45
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE ALMANCA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuz 2021-2022 eğitim-öğretim yılında 2. kere e-Twinning okulu oldu. Okulumuzda e-Twinning ve Erasmus projelerimiz devam etmektedir. AB Projeler menüsünden detaylara ulaşabilirsiniz.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: https://www.esafetylabel.eu/ (Okulumuz e-Güvenlik Altın etiketi sahibidir)
Diğer Hususlar: Okulumuz Covid19 Pandemisi sırasında okulların hijyenik şartları ve temizlik önlemleri dikkate alınarak İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yaptığı değerlendirmeler sonucu "Okulum Temiz" Sertifikasını almaya hak kazanmıştır.

Telefon - 2324361969

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://bornovahgal.meb.k12.tr

Adres - Egemenlik Mah. 6093 sk. No.4 Işıkkent /Bornova/İZMİR

Öğretmen :59
Öğrenci :1142
Derslik :27
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Fizik Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1735
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi Egemenlik Mahallesi 6093 Sokak No:4 Işıkkent - Bornova / İZMİR

Adres - Egemenlik Mah. 6093 sk. No.4 Işıkkent /Bornova/İZMİR

Ulaşım Güzergahında okulumuz durağının da bulunduğu otobüs hatları 64 - 564 - 267 numaralı hatlardır. Büyükşehir Belediyesi´nin düzenlemeleri ile bu hatlarda değişiklikler olabilmektedir. Okulumuz ayrıca "Işıkkent" veya "Ayakkabıcılar Sitesi" logolu minibüslerin güzergahında yer almaktadır.Güncel bilgiler için İzmir Eshot sayfasını takip ediniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İzmir merkeze 20km, Bornova merkeze 8km uzaklıktadır.