9. SINIFLAR İÇİN DÜZENLENEN MUTLU BAKIŞ PROJESİ

29.11.2016 3219

İzmir Emniyet Müdürlüğü, gençlerin terör ve suçtan korunması için Mutlu Bakış (MutluLook) Projesini hayata geçirdi. Polis ekipleri, İzmir genelindeki okullarda öğrencilere ulaşıp suçtan uzak kalmaları, vizyon sahibi olmaları, gelecekle ilgili hedef belirlemeleri, evrensel değerlere sahip çıkarak bunları yaşamlarında ilke haline getirmelerini sağlamak amacıyla eğitim veriyor.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliğince, suç örgütlerinin propaganda ve eleman temin etme faaliyetlerini etkisiz hale getirebilmek, gençlerin ülke sevgilerini artırmak ve aidiyet bilincini pekiştirmek, suçtan uzak kalmaları, vizyon sahibi olmaları, gelecekle ilgili hedef belirlemeleri, evrensel değerlere sahip çıkarak bunları yaşamlarında ilke haline getirmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilmesi planlanan Mutlu Bakış (MutluLOOK)-7 adlı proje kapsamında, İzmir genelindeki tüm 9. sınıf öğrencileri hedef kitle olarak belirlendi. Projeyle, suç ve suçlulara karşı yürütülen aktif mücadelenin yanında, gençlerin devlete olan güvenlerinin artarak devam etmesi, polis-halk ilişkilerinin güçlenmesine katkı sağlanması hedefleniyor.

Bizim okulumuzda da 28.11.2016 tarihinde verilen eğitimden kareler: