ERASMUS PROJESİ KİTAP MÜNAZARALARI

Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi, Erasmus + ve Etwinning projelerine tam tüm hızıyla devam ediyor.Booki Cult isimli uluslarasi Erasmus + projemizin Etwinning ayağında kısa hikaye online münazaraları devam ediyor. 11 Haziran Perşembe günü 4 ülkeden (İspanya,Portekiz,Yunanistan,Türkiye) 3 er öğrencinin katilimiyla gerçekleşen online münazara çok verimli gecti.Online münazaraya katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

14-06-2020

29.12.2020 1336